onsdag 3 augusti 2011

Skriv gärna en kommentar eller nått gott folk...ser att det är ganska så tomt på just kommentarer =) Eller ställ en fråga!

5 kommentarer:

 1. Du skrev om en matta du virkar till din son. Hur började du? För jag har fått göra om flera gånger speciellt med ringen. Har du några tips? Sen blev min som en skål när jag kommit en bit. Så jag gjorde en skål av den. Men tänkte göra ett nytt försök nu. Mvh Anni

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det stämmer. Jag har inte gått riktigt efter mönstret jag har.
  För det blev inte bra. Men jag gjorde så att jag virkade som det stod i början med 4 lm sen 12 st i den så man bildar en ring i lm. Sen får du tänka på att jag virkar mattan i st så du får ju kanske inte rikitigt samma resultat. Sen virkade jag varv 1-3 dubbla st dvs 2 st i varje maska. Efter det gjorde jag efter mönstret. Min blir dock lite volang aktig i kanterna för att jag virkar ett varv hårt ett annat löst. Så bli inte fövånad om den gör det efter ett tag. Det går att få den rätt så platt när den är färdig. Hoppas det går bättre denna gången men glöm inte att det kanske inte blir bättre för dig eftersom jag virkat st. Lycka till!!
  Mvh The Missis

  SvaraRadera
 3. Hej, hej!!

  Såg att du stickar en filt i stickningen Daisy stitch. Hur stickar man det?

  SvaraRadera
 4. Hej Sara!

  Det går att söka på Google där finns sidor på hur man gör steg för steg. Finns dock bara 2 videos. Denna videon är det lite svårt att se för att den är suddig. Men om man lyssnar ordentligt så går det bra.

  http://www.youtube.com/watch?v=0RfNl2In_8Q&feature=related

  Finns en annan men hon stickar bokstavligt talat bakvänt. Ser jätte kontigt!! Men kollar man noga och vänder på det så ser man hur man gör.

  http://www.youtube.com/watch?v=2n8N5M_pOqg

  Annars får du fråga igen så ska jag försöka förklara ;) Men du kommer säkert på det..
  Hoppas det var till nån hjälp.

  Mvh Missis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)