måndag 29 augusti 2011

Haft en kanon dag idag!!

Idag kom vi äntligen iväg till Ö.förskolan tack vare passning av lilleman. Riktigt skönt!
Som alltid hade lilleman roligt. Sångstunden var riktigt uppskattad idag. Oftast brukar han vara trött och kinkig när den startar, det kom först på slutet. Men idag skrattade han och var med tom dansade. Så himla härlig.

Efter Ö.F åkte vi och hämtade mor. Sen drog vi till Ldkp och hälsade på fru Johansson. Magen hade växt ytterligare och idag fick jag ätligen kännt den ena lilla knodden i magen.
Är helt magiskt o känna eller se dom små sprattla i magen. Sen drog vi o käkade och efter det lite handling på Babyproffsen. Fick äntligen köpt mer påsar till blöjhinken.
Det är värt dom pengarna måste jag säga.
Underlättar trassel med vanlig påse och lukt.
Har inte doftat smultron och då har jag ändå förslutit ordentligt och slängt som snabbt.
Så nu är det luktfritt igen.

Idag kom äntligen byxorna 7 par i nästan nyskick. Smidigt när dom packar så bra att dom går ner i brevlådan. Och billigt 1 par lång kalsonger, 1 par bruna manchester och 5 par jeans. Några kan användas redan nu vilket är perfekt. 2 par är i strl 80 och lite stora. Men snacka om klipp 7 par riktigt fina byxor för 210:-
Kan knappast bli billigare när dom ligger på mellan 79-149 paret i butikerna. Just love it!!! Roligt med klipp då får man som idag möjlighet att köpa lilleman en leksak i stället. Nu ska jag kolla på CSI New York.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar ;o)