Familjen Johansson

Ja, vart ska jag börja.....?

Jag träffade min underbara man slutet av 2002.
Sagan började med att vi var grannar, han bjöd in mig vid 2 tillfällen till fest. Jag tackade nej eftersom jag var tillsammans med någon redan, men hann lägga märke till hans charm. Han såg inte alls dum ut!
Men så en dag så fick jag en lapp i min brevlåda, på lappen stod det "Ossis, jag har din grannes nummer, ring **********". Första tanken var såklart att nån lagt lappen i fel brevlåda, det fanns 2 lägenheter till i huset. Så jag ringde upp numret på lappen, killen sa åt mig att ge lappen till killen i lägenheten intill men att han ville vara kvar i luren. Konstigt tyckte jag, men låt gå. Fattade inget. Knackade på, och i samma stund som grannen låste upp förstod jag att jag var grannen på lappen. Shit, jag ringde ju upp numret på lappen!! Därav "jag har din GRANNES nr" Shit, shit, shit!!!
Men cool lugn gav jag honom lappen, sa till killen i luren att "Haha, vad rolig du var nu" och la på. Sen kom grannen och knackade på min dörr, bad om ursäkt för sin kompis, och bjöd in mig på en kopp kaffe. 
Grannen som numera är min man!!

5/12-08   flyttade vi till vårt drömhus.  
31/10-10 kom vår underbara son till världen.
20/12-10 friade min älskade man.
28/12-10 beställde vi ringar, detta råkade också vara min födelsedag.
31/12-10 förlovade vi oss.
26/11-11 gifte vi oss på sonens dop, familj och närmsta vänner blev glatt överaskade.
3/11-13   kom vår andra lika underbara son till världen!

Välkommen in i min snurriga vardag som småbarns förälder!!

Glöm inte kommentera mina inlägg, tycker ju det är så roligt eller maila mig på:
the_little_missis@yahoo.com