The Little Missis

Är hon som skriver i denna blogg.
En 29 årig tjej ursprungligen från Göteborg som i tonåren landade i en liten stad med sisådär 1000 invånare. Snacka om miljöombyte.
Väldigt snäll, kanske för snäll ibland men vill alltid allas bästa. Kan vara extremt snurrig, som ni kommer lägga märke till i bloggen. Min man brukar rart säga "Ja, min kära du är ju lite snurrig av naturen" ;-)
Den snurriga optimisten, det är jag det!

Jag är ingen klassisk bullmamma/fru, men jag försöker med dom egenskaper jag har göra det bästa jag kan. Har en underbar man som brukar möta mig på mitten och resultatet brukar bli bra.

Älskar att diskutera allt och inget, kan diskutera en myra om det vore så.
Jag pysslar med allt möjligt när jag har tid. För det mesta stickar, eller virkar jag. Blir inte alltid bra, men har man bara roligt är resultatet inte så viktigt alla gånger. Älskar allt som har med inredning att göra. Byter gärna ut saker, syr om, målar om, allt för att förändra och förnya i vårt hem. Har oftast många idéer som jag sällan har tid att genomföra. Men när jag väl får det kan det bli väldigt bra eller hur tokigt som helst eftersom jag vill att det ska gå fort. Har en nyfunnen hobby där jag ska försöka lära mig att göra dessa fantastiska tårtor man ser på tv och bland andra bloggar. Gör lite sådant i mitt yrke men ska nu försöka utöka mina små kunskaper.

Jag jobbar som kallskänka och kocka i en restaurang med sisådär 200-250 lunchgäster om dagen. Ett jobb som går i 220 km/h varje dag. Sen har vi fik i anslutning till restaurangen, vi har catering och olika tårtor utöver våra lunchgäster. Ett tufft, slitsamt men ganska roligt jobb med härliga kollegor och en rolig chef.
För det mesta..

Vill ni komma i kontakt med mig gör antingen ett inlägg eller maila mig på: the_little_missis@yahoo.com