söndag 2 oktober 2011

Då var man ägare till en Volvo V70 -o9:a =D

Igår åkte vi och tittade på en Volvo såklart  V70 -09:a i Skillingaryd.
Bilen var kanon fin. Jag hade kunnat köpa den över telefonen, men tur nog har jag en man som håller i mig när jag börjar sväva ;-)

Men tro det eller ej så var mannen lika nöjd som jag så bilen fick följa med hem!!!
Och JAG fick köra den hela vägen hem!!! Haha!!!
Den är så fin, jag är super nöjd!! Så skön att köra så det går inte att beskriva.
Jag har dessutom Bluetooth i den som jag kan koppla mobilen till. Så jag behöver aldrig fingra med mobilen längre när jag kör.
 Ja, jag vet man ska inte prata i mobilen när man kör, men den som kan svära på att det aldrig hänt kan hoppa ner i en å. 
Hur som helst så är jag lycklig som få. Den har allt jag nånsin drömt om i en bil =D
LYCKA!!!!

2 kommentarer:

 1. vi saknade dig. det var idag mellan 13.30-15.00. Det var väl igentligen inget direkt du missade, hon berättade i rpincip att biblioteket finns och visade lite böcker för de minsta. vi fick även en bok till våra små. maria hade tydligen fått ett papper på att hon skulle fått en bok gratis men hon var den enda som hade fått, hon hade fått på bvc, det kan du säkert få du med så du kan gå dit och hämta ut en gratis bok.
  vi fikade efteråt vi mammor så det var tråkigt att du inte var med!

  SvaraRadera
 2. det var den lappen jag tänkte på, menade att du var inte tvungen att vara på bibblan för att få en bok utan du kunde få ett bevis på papper att du har rätt att få den :)
  lilla stackaren, hoppas att han är på bättringsvägen!
  Vi kan du träffas hemma hos någon nån dag, vi fikade ute på det största fiket och vagnarna fick precis platrs + att det fanns bara 2 barnstolar varav 1 var upptagen så det var lite krångligt. Barnen ville ju inte sitta uppe i knät.
  Vi kan ju prata om det på måndag. ha det så bra så länge, ge alexander en krya på dig kram från mig och ärtan. kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)