tisdag 18 oktober 2011

Phu, stressig morgon...

I morse fick jag skynda med att göra i ordning mig så att jag var klar när syster kom och skulle passa lilleman. Skulle nämligen in till stora grann staden för att köpa födelsedags present till svärmor.
Jag hade ca 2 timmar på mig innan syrran skulle iväg till jobbet när jag kom in till stan.
Inredning skulle det vara så på 2 timmar hann jag gå in på InterFlora, Duka, Encore, Mio möbler, Chilli, EM möbler en liten inrednings butik på torget, tillbaka till Encore där jag köpte 2 runda bordljuslyktor.
Det kallar jag bra gjort med tanke på att affären på att Mio möbler, Chilli, Encore var dom ända butikerna som låg på samma ställe i utkanten av stan. EM möbler ligger i princip utanför på andra sidan, affären på toget ligger en bra bit från EM möbler osv. Så det var ju en bit i bilen mellan alla affärer.
Och, Nej! Jag körde fullt lagligt!!

Sen däremot fick jag dra på för tiden hann nästan ikapp mig.
Så har slappat lite efter syrran åkte. Gett lilleman mellis och skalat potatis (som ska bli potatismos) som står på spisen i väntan på att sättas på. Falukorven tinad och garnerad för att snart slängas in i ugnen och bli ugnstekt falukorv. Mumma!!!!
Känner mig riktigt nöjd med denna dag, men känner mig helt tömd på energi.1 kommentar:

  1. Du är med andra ord jädrans effektiv!

    Ja, det var en fotograf från photmic, de som åker runt till både skolor och förskolor. Det ändes väldigt olustigt, speciellt när han sade att det var till privat bruk, för skulle han ha bilder till ett julkort är det väl ändå inte privat bruk? Jag svarade i alla fall nej och det var rätt val.

    De får gå till de är 1 år men det är ju barn som har vart över 1 år. Jag kommer ju fortsätta komma de 2 måaderna som är kvar innan jag ska börja jobba, 2 månader kan väl inte göra någor. Varken M eller Alexander springer ju runt och stökar, för det är väl därför, de vill ha det lugnt för bebisarna.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)