söndag 16 oktober 2011

Fy fan va världen kan vara så jävla orättvis!!!!

Har en vän vars lilla nyfödda inte mår så bra!!
Och det är så det gör riktigt ont i hjärtat!!!
Tänker på dom båda varje dag. Hoppas på att dom får styrka från sin familj o sina vänner och att lille putt ska bli bra. Är så jävla orättvist!!!
Kan bara känna hur mitt mamma hjärta brister för dom. Men kan inte för en minut ens tänka mig hur dom har det. Jag ber för dom varje dag och mina varmaste tankar går till dom och lille putt. Hoppas verkligen att allt går bra.
Usch, brukar inte skriva så personligt men jag var bara tvungen att bubbla lite. Lider verkligen med dom. Ni är i Fam. Johanssons tankar varje dag och vi sänder er all styrka vi kan <3<3<3

2 kommentarer:

 1. Nej, det är helt gratis så du måste se, sista avsnittet nu var så spännande!

  Ja, jag MÅSTE gå ned i vikt! Men det enda sättet för mig att verkligen sätta igång och inte slarva det är att gymma så ofta som möjligt, annars känner jag inte mig motiverad. J kommer hem nu varje kväll som tidigast 18.30 (han har praktik)och då orkar jag faktiskt inte sticka iväg till gymmet och helger jobbar han. Men jag måste försöka att sluta äta onyttigt. Vi måste peppa varandra!!

  Var Alexander bara 43 cm när han föddes? Pluttis. Hoppas vi syns imorrn!

  SvaraRadera
 2. Ååååååhhh mina tårar rann nu =(

  Fattar inte hur mkt tårar man har igentligen..Hur mkt man skall orka?! Vet ju att du inte har svar, men skönt o skriva av sig..

  /B

  SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)