måndag 3 juni 2013

Underbar helg med sol och värme...

Vilken härlig helg vi haft!!
Vi var på Nossebro power meet, tror jag det heter, och strögade runt bland marknadsstånden. Tyvärr har det ju blivit så stort så några bilar blev det inte tal om att kolla på i värmen. Det blir ju dö varmt bland alla bilar. Lilleman skötte sig exemplariskt som alltid!! Han tyckte det var jätte roligt att få kolla runt bland alla 1000 fina "sommarbilar" och raggarbilar. Flörta med farbror gjorde vi med och fick en stooor sommarbil (modellbil) som vi gick lös med på filten.
Här kommer lite lånade bilder på vår "sommarbil", upptäckte till min stora fasa att vi inte har några bilder på vår bil i ljus, bara mörker. Får ta kort på den när vi är ute nästa gång. Men exakt så här ser den ut, fast bortse från den beiga inredningen. Våran är svart gallon (stavning), kan oxå vara skin det vet inte jag :P...


Sen var det hem, svira om och lämna lilleman hos farmor och farfar, barnledigt jajjemen!!
Åkte till ett par vänner som bjöd på jätte god mat, satt där och tjöta för att sedan ta ett strög i cruisingen med hela gänget. Hade jätte trevligt!!

Igår var vi och handlade kläder till dopet av A. Fyndade igen!!
I fredags fick jag 4 par skor för 349:- 3 till lilleman och 1 par till mig. Igår skulle vi köpa byxor till mannen som skulle kosta 399:- då visade det sig att dom hade sänkt dom till 199:- och hade erbjudande på alla sommarplagg m.m. ta 3 betala för 2 så han fick inte bara jeansen utan 1 vit piké t-shirt och en skjorta, 3 plagg för 398:-. ÄLSKAR FYND OCH BILLIGA ERBJUDANDE!!!!
Värr gick det för mig, ville ha en enfärgad normal, icke mönstrad klänning. Fanns inte någonstans...
Det var i alla världens mönster, blommigt som tusan och gärna riktigt färgglatt. Inget för ett dop.
Men vi hittade tillslut en (mörk) aprikos klänning och cardigan för 539:- inte lika billigt men det funkar.
Hoppas dock på att kläderna från halens hinner komma innan...

Dags att lämna lille plutt och åka till jobbet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar ;o)