fredag 18 november 2011

Julpyntat lite granna...

Ja, ni hörde rätt.
Julstjärnorna i vardagsrummet är framme och ljustakarna i köket framme. I morgon ska jag sätta upp vinter gardinerna i vardagsrummet men jul gardinerna i köket får vänta några dagar till. Sen ska det upp en o annan julstjärna till. Sen kommer resten upp i nästa vecka.

Idag har min man köpt en bil. Och ni kan aldrig gissa vilken....Peugeot 406 -04. Som inte gått mer än 3700 mil och är som en ny bil.
Mmm, ni hörde rätt!!

Jag är och kommer förbli skeptiskt ett bra tag framöver eftersom vi redan haft en likadan fast -02:a som fick världens krånligatse fel, som till slut inte gick att laga. Men min man, söt som han är, är jätte glad över klippet. Så jag som redan har en fin bil får nog lägga oron åt sidan och glädjas med honom. Och bägge bilarna är ju VÅRA bilar och min drömbil har vi så han fick ju fria händer att köpa precis vad han ville. Med all rätt!! Men oron ligger ändå i bakhuvudet. Så förhoppningsvis går den bra och förblir fri från annat än slitage fel. Borde den göra med tanke på att den dels är 2 år nyare än förra. Och den har gått mindre än min -09:a. Så håll tummarna.
Nu ska jag ha lite fredagsmys med min älskade man...

2 kommentarer:

  1. ja satte upp stjärnor idag o väntar på julgardinerna som kommer på måndag=)

    /B

    SvaraRadera
  2. Sv Kul att du gillade humorinlägget ;) Kommer flera såna med jämna mellanrum ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)