fredag 20 december 2013

KAOS!!!!!!!

Vissa dagar vill jag bara gömma mig!!!
Det är vissa dagar då mina killar lyckas testa mitt tålamod till max.
Den store bara bråkar och den lille bara skriker och är missnöjd oavsett vad jag gör.
Dessutom försöker den ene överösta den andre.
Nått värre än det finns inte!!

Idag är en sådan dag! Försöker febrilt att städa undan nu inför jul. Vi ska ju fira hemma hos oss med mannens familj och då vill jag ha ordning och reda. Och jag vill inte tillbringa heeela helgen åt städningen. Men här är det kaos vill jag lova.
Jag försöker åtminstone få bort all tvätt här hemma, men den store bara går runt och bråkar.
Kastar ner saker från andra våningen, bråkar med tvätt ställningen så att tvätten hela tiden faller till golvet, plockar i saker han vet att han inte får röra, skriker och gapar. Bara för att nämna några.
Den lille har fått mat, ny blöja, har gossat med mamma, somnat för att sedan vakna förbannad över att inte längre ligga fastklistrad i mammas famn.

Status just nu: Den store står och skriker att jag ska leka NUUUUU, medans den lille ligger och skriker av ilska. I samma sekund står jag och slänger ner halv vikt tvätt i korgen (samlar tvätten vikt i korg och går sedan och lägger det i allas lådor) så svetten lackar, stressad som ett as...

HJÄLP!!! Vill springa och gömma mig!!
Sätter mig snart och skriker jag med, lite skrik maraton vad vore inte det....
Vet inte varför jag är så stressad igentligen, dom får ju bara hålla på tills jag är klar...
Men vissa dagar lyckas dom komma mig under skinnet och stressen växer som en bomb redo att explodera... Sitter och tar en time out inne på kontoret, medans killarna härjar i vardagsrummet, för att ta 10 djupa andetag och ladda batterierna så jag lungt kan fortsätta utan att explodera...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar ;o)