torsdag 19 september 2013

Potträningen... Snart i mål!!!

Det går framåt må jag säga. Han har hade lite olyckor i förra veckan, men inga pölar på golven utan mer en femkrona i kalsingarna. Men denna veckan hade han inte en ända olycka!!
Fröken berättade att olycks-påsarna på hans hylla var pga att han haft för bråttom, tagit på sig kalsongerna innan fröken hunnit torka.
Både hon och jag ansåg inte att det räknades som olyckor, bra jobbat mammas kille!!

Vi har också märkt att vi inte behöver fråga längre. Han säger till, däremot om vi är ute så frågar vi nån enstaka gång och går på test kissning för att vara på säkra sidan och det har visat goda resultat.
Inga olyckor hittills ute eller i bilen!
Han hade nu i veckan tom väckt maken runt 2-tiden på natten genom att ropa -"Måste kissa!!" från sitt rum.
Det kallar jag framsteg!

Sen har vi ju dom tillfällen där hans envishet sätter sig emot toabesöken. Där han inte vill gå fast han, tex, druckit massor men säger att han inte behöver. Han kan då försöka hålla och dra i sin lilla vän för att hålla tillbaka, undvika olycka och försöka smita toa besöket. Men det är ju ganska så uppenbart så det har ju vi redan klurat ut. Och då är det bara att ge med sig, vilket han 9/10 gånger gör.

Fast även om han har sina bråkiga dagar så har han i alla fall kommit på hur det känns eftersom han säger till allt mer. Han har även visat att han kan hålla sig allt längre för varje vecka som går. Han kan hinna springa in om han är ute och leker, det är inte ofta 5-kronan i brallan uppstår. Om han inte krånglar då det vill säga.
Känns som om vi snart är helt i mål och kan skippa dom 75 st ombytena till dagis och kanske bara ha 2-3 st.
Det är mammas STORA kille numera... *snyft*


2 kommentarer:

 1. Duktig han är :-)
  Stor kille nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han är jätte duktig faktiskt (när det inte är en trotsa mamma dag då) ;-) Tur man väntar nästa har ingen bebis längre.. Hur går det med dina småttingar?

   Radera

Tack för din kommentar ;o)