fredag 8 mars 2013

Blev moster i onsdags!!!

Ja, ville igentligen bara tala om att jag blev moster 12.56 i onsdags. Till en underbar liten tjej.
Idag kommer hela familjen hem, lycka!!

Ååå, tänker på lilleman och när han skulle komma till världen. Värkarna startade på lördagen 27 oktober 2010, vattnet gick kl. 22 på kvällen när jag skulle ta mitt kvälls toa besök innan lägg dags. Då hade jag haft väldiga värkar ca 1-2 timmar och vi pratade med BB. Men jag skulle försöka sova tills värkarna var täta nog. Men på söndags morgon stod jag inte ut längre och det började komma tätare så vi åkte in vid 8-9 tiden. Sen kom han inte fören på måndag 15.22 så det var låååångt och smärtsamt men alldeles underbart på samma gång.

Det tog ca 30 timmar från det att vi åkte in tills det att han kom ut. Enligt sköterskorna tog det 17 timmar då dom bara räknar från det att dina krystvärkar börjar. Men så räknar nog varken jag, syrran eller någon annan, logiskt är väl att räkna från det att man åker in och allting startar. till att bebis är ute. Eller har jag fel??

Den som sedan säger att man efterår skulle lätt skulle kunna göra om hela proceduren ljuger!!
Jag kände efter 17 timmars krystvärkar och det ena med det andra, och jag tror min syster håller med, att man gör inte om det på ett tag framöver. Det tar ett tag innan man glömmer, jag kunder först efter 6 månader säga att jag skulle kunna tänka mig en till. Men fram tills dess, inte en chans. Då kunde jag utan tvekan nöja mig med ett barn!!

ja, ja hur som helst så har hon äntligen kommit, nu är dom en liten familj!!
Underbaraste känslan i världen!! Välkommen hem kära syster, C och lilla A!!!

1 kommentar:

  1. hälsa till dem så gött va roligt grattis moster simona :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)