fredag 8 juni 2012

Jaha, senaste nytt hos familjen Johansson.....

I tisdags fick jag ett samtal från dagis och fick reda på att min son ramlat och slagit sig.
"Han har fått ett litet jack i pannan, jag tror inte att det behöver sys men behöver förmodligen tejpas. När du kommer kan det se värre ut än vad det är för han är så arg så vi får inte tvätta".
AAAAA, MIN SON!!!!!! MITT ÄLSKADE BARN!!!!!

I samma sekund jag hörde jack i pannan, sys, tejpas, ser värre ut, så fick jag otroligt hemska bilder i mitt huvud, sa till dom vi hämtar honom omedelbart. Ringde min man och sa som det var och innan jag hann prata färdigt sa svärmor att hon kunde hämta honom med en gång då vi hade lite svårare att ta oss från jobben så snabbt.
Min man* hade just denna dag hade han bilar högt och lågt som kunderna villa ha samma dag. Jag hade 8 smörgåstårtor på bänken och efter det en planka till 20 personer när dagis ringde. Usch, vad man känner sig hemsk när man inte kan komma ifrån och bara sticka och hämta honom. Är läget akut så drar vi ju bägge ifrån jobbet utan att blinka såklart.

Svärmor hämtade honom i alla fall och tog honom till BVC där dom tejpade såret. Det var ingen större fara området ska bara hållas torrt. Men usch vad hjärn spökena sänder en hemska bilder. Jag trodde det absolut värsta. Tur nog fick jag efter en stund reda på att läget var ok. Lite trött och grinigt över att det gjorde ont. Så jag kunde börja andas igen. Jag klappade igen produktionen och åkte och hämtade honom. Och han var sitt vanliga jag förutom att det gjorde ont och att han var enormt trött och han var svullen runt såret och lite blåaktig.

*Mannen jobbar som ensam bilmekaniker på familjens företag som är i 2 olika delar så hans pappa och bror jobbar med olika uppvärmnings såsom pelletspanna/brännare, oljepannor/brännare osv..Och hans mamma jobbar på kontoret med det administrativa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar ;o)