tisdag 12 april 2011

Mys 2 dagar i rad och äntligen lite vår!!

Haft mor på besök idag och käkat god lunch som hon så gulligt lagade. Mumma!

Var på öppna förskolan igår och hade super trevligt. Pratade med mammorna i min föräldrar grupp, träffad Helena och hennes dotter Saga som tidigare jobbat på samma ställe som jag. Var med på sång stunden där lilleman var mer intresserad av att stå och guppa upp och ner än att kolla på fröknarna och barnen som var med. Men vi hade jätte mysigt!

Så klart var lilleman jätte trött efter det men vägrade som vanligt att sova. Så jag och mor tog en filt, Alexander i vagnen och gick ner till lilla sjön mitt i stan. På vägen ner somna han och vi la oss på filten och njöt av solen och vår värmen.

Sen tog jag och Alexander en sväng ut till syrran och hennes kille på en kopp kaffe. Möttes upp av min älskade men och njöt ytterligare av vår solen. Alexander låg och stor trivdes på en filt i värmen. Äntligen lite vår!!

Såklart att sluta röka gick som förväntat, inte alls. Så nu är det bara att återigen samla mod och göra ett nytt försök.

Nu blir det lite stickning på mina ballerina tofflor medans Alexander sover sött och mannen kollar på tv. Familjen Johanssons kvälls mys ;-)
Puss och Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar ;o)