tisdag 31 juli 2012

Jaha, sista semester veckan..

Ja, det har inte blivit mycket skrivande under denna semestern.
Men nu är jag tillbaka.

Det har varit fullt ös med att underhålla min lille man. Vissa stunder även stora mannen som också lätt blir rastlös. Och jag måste säga att vi under denna semestern (4 veckor) fått gjort en del i jämförelse med andra semestrar.

Vi har varit på Ikea, Gränna, Borås djurpark, badat, grejat hemma, tagit små dags utflykter, varit på lite bil grejer med fin bilen. Mannen har tillsammans med min systers kille fått nästan hela garaget färdigt invändigt dvs alla inner väggar. Utsidan ska bara målas (är bara grundmålad) sen är även den färdigt.                  

Jag har pysslat lite med mitt sticke och fått till en bolero som min mor fick (gjorde den för liten) påbörjat en ny till mig. Tagit upp ett nytt projekt men det är hemligt (just nu iallafall). Tagit upp lillemans filt igen, ska så snart mitt hemliga projekt är klart fortsätta med lilleman matta som hamnat i glömska pga en avbruten virknål (en sån där med plasthandtag). Sen har jag påbörjat ned slipning av lillemans bruna 70-tals fåtölj. Den ska målas vi och kläs om.
Nej, nej, har inte alls för många järn i elden... =P Tur nog är alla långtids projekt, förutom fåtöljen.

Men nu är vi inne på sista veckan och shit vad fort det gått. Börjar få lite jobb ångest..

1 kommentar:

 1. Hej =)
  inte inne alldeles för ofta, såg att jag hade några kommentarer av dig :O sorry!
  Jag saknar dig mé! Måste försöka få till en dejt snart! Säkert roligare å låta barnen träffas nu också när dom går & leker :)
  Allt bra annars då?
  Pöss

  SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)