måndag 5 mars 2012

Dagen började ångest fylld men slutade med ett leende..

Har såklart jobbat idag.
Att lämna lilleman idag var jobbigare än det brukar. Det gör såååå ont i mamma hjärtat när han blir ledsen när man går. Den ångesten över att lämna sitt gråtande barn är enorm. Men jag stod kvar en lite stund utanför och lyssnade och han tystnade på nån minut, antagligen när han hittat lådan med alla bilar kan jag tro.
Så det är bara just då han är ledsen det går över fort, men fortfarande jobbigt..

Idag va det inte så hemskans mycket folk på jobbet. Ganska skönt.
Idag gjorde jag en stammis så glad att han bocka och tacka innan han gick. Söta dom kan vara.
Vi har alla möjliga kunder i alla åldrar, kön, former, läggning osv.
Vi har en herre i 60 års åldern som kommer mer eller mindre varje dag, 1-2 gånger.
Han är alltid glad och mycket pratsam och speciell man.
Idag när jag stängde så kom han och fika. Vi pratade närmare 40 minuter om hans uppväxt, skillnaden mellan nu och då. Han är så härlig och sa rart till mig att han tyckte om att prata med mig för att jag verkligen lyssnar.
Många kan verka intresserade men han menade att man kunde se i ögonen att dom inte är det, att många kan ha svårt att hänga och hans stammande. När han väl skulle gå tackade han för att jag tog mig tiden att prata med honom, bockade och sa att jag var en bra tjej. Så himla sött. Roligt när man kan göra någon glad bara genom att bara prata en stund.2 kommentarer:

  1. är det sture du prata om??

    SvaraRadera
  2. Åh vad ont det gör när de små är ledsna. I och med att jag har vart sjuk så har inte M varit på förskolan på över en vecka och på måndag är det start 6.30 redan. Jag bävar!
    Det verkar som en himla mysig lite gubbe :) Hoppas jag med att vi kiommer att kunna träffas igen den 14:e april. Vore så roligt. Hoppas på att en viss unge är på bättre humör bara...;) Ha det gott.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar ;o)